Benvinguts a Betara

Formatges artesans i ecològics

“ Som Artesans de primera, i coneixem cada detall perquè hem viscut pas a pas al llarg del temps, les costums que ens envolten amb la gent d’aquesta terra.”


Entre la plana de Vic i el Berguedà, com un esglaó sobre el moianès hi trobem el Lluçanès, terra de vegetació, bellesa, tranquil·litat i ramaderia, envoltada de muntanyes conegudes com el Pedraforca i el Moixeró. Amb boscos de pi vermell, roure martinenc i alzines, fan d'aquesta comarca un indret de costums, tradició i artesania.

Ovella
Elaborats amb llet d’ovella
(4 Formatges)
Vaca
Elaborats amb llet de vaca
(3 Formatges)
Cabra
Elaborats amb llet de cabra
(9 Formatges)
Altres productes
Altres productes
(0 productes)

Ruta de la llet

Visites guiades a formatgeries i granges de llet


La Ruta de la llet ofereix la possibilitat de conèixer la nostra explotació ramadera, a través d’una visita guiada. Així mateix, la ruta integra i restaurants que ofereixen un plat amb els productes de la ruta.
Què cal tenir en compte:

· Per visitar Betara, és imprescindible fer una reserva prèvia, per correu electrònic o bé des del formulari de Contacte
· Amb la visita oferim la possibilitat de fer un tast, degustació dels nostres productes acompanyat d’una copa de vi.
· Més informació a www.llucanes.cat

Descarrega’t el fulletó informatiu de la Ruta de la Llet

Betara

Sota l’etiquetat Artesà, Betara ens ofereix uns formatges elaborats de forma artesanal i per tant, únics. Un regal pels sentits, amb un sabor i un aroma originals, amb identitat pròpia.

Artesà

Ecològic

Betara

La proximitat dels Pirineus proporciona unes condicions òptimes de temperatura i humitat per a la maduració i l’afinat dels nostres formatges.

Betara

Ecològic

Betara

Elaborem els nostres formatges utilitzant llet crua de les millors ramaderies, treballant amb coagulacions enzimàtiques, podent oferir gran varietat de productes.

Artesà

Ecològic

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segons la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK Més informació