Política de qualitat

A BETARA, produïm llet d’ovella ecològica. I elaborem, madurem i afinem formatges artesanals i formatges ecològics, amb les característiques pròpies del Lluçanès que els dóna un sabor i una qualitat ben característica de la nostra zona.

Un dels nostres principals objectius és oferir la màxima qualitat en tots els productes. En aquesta línia, hem implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat basat en normes de referència UNE EN ISO 9001:2015 i un Sistema de Seguretat Alimentària en la norma IFS Food 6.1.

Dins d´aquesta política empresarial, la Direcció es compromet a assegurar la qualitat, seguretat i autenticitat dels productes comercialitzats amb la finalitat de:

· Donar al client un producte de qualitat, assegurant unes correctes pautes d’elaboració.
· Garantir el compliment dels requisits dels nostres clients, tenir en compte les seves expectatives, seguir i controlar la seva satisfacció i possibles especificacions.
· La gestió de l’empresa està definida per a treballar de manera sostenible, respectant al màxim el medi ambient, fomentant mesures de reciclatge i d’estalvi energètic.
· Donar compliment als requisits legals, de seguretat dels productes, de qualitat, processos i especificacions;. així com altres requisits que l’organització subscrigui.
· Mantenir actualitzada la formació dels treballadors per a poder millorar les seves habilitats a l’entorn del seu lloc laboral i aconseguir un més alt coneixement sobre temes de la seva competència, prevenció de riscos, protecció del medi ambient i qualitat i seguretat alimentària.
· Implicar al personal de l’organització en les activitats de qualitat i cercar la millora contínua.
· L’empresa compromet la seva experiència de treball en el sector i els seus recursos, sobre tot humans, per a garantir aquesta Política de Qualitat i Seguretat Alimentària, i qualsevol altre requisit que es subscrigui relacionat amb la qualitat, el medi ambient i la seguretat alimentària.

Mitjançant el desenvolupament d’aquestes accions, BETARA, SL es compromet a que totes les activitats de l’empresa es fagin seguint normes i codis legals i ètics, així com promovent el seu compliment entre els seus proveïdors i clients.
A més, amb l’objectiu de garantir que aquesta Política de Qualitat i de Seguretat Alimentària es compleix, la Direcció es compromet a revisar-la periòdicament per a la seva adaptació als canvis normatius de l’entorn, per a garantir la seva eficàcia i punt de referència permanent de l’organització.

Gerència BETARA

Ramon Berengueras
Olost, 2 de març de 2020

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segons la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK Més informació